slider-img

Werkvoorbereiding

Nadat u als klant het eerste contact met ons legt en u uw wensen aan ons kenbaar maakt, wordt er een persoonlijk dossier aangemaakt. Afhankelijk van uw wensen kunt u eventueel een afspraak maken.
Bij restauratie, het vervangen van oude kozijnen door nieuwe aluminium kozijnen, zullen wij de situatie bij u opnemen en bespreken wat uw bedoeling is.

Aan de hand van deze opname wordt door onze calculatie afdeling een vrijblijvende offerte gemaakt. Na opdrachtverstrekking kan eventueel een bezoek aan ons bedrijf plaatsvinden om de laatste details door te nemen. Wanneer een opname ter plekke nog niet heeft plaatsgevonden, kan dit nu alsnog. Nadat de juiste maten zijn opgenomen werkt de werkvoorbereider alles verder uit. De materialen worden besteld en in productie genomen. Daarna wordt u gebeld om een afspraak te maken voor de datum van montage. Wanneer het werk gereed is volgt de eindopname van het werk : de oplevering.

Meer sfeerbeelden

Onze andere diensten

Over de verschillende soorten projecten kunnen we heel veel zeggen, maar tegelijkertijd ook heel weinig. Elk project is anders en vraagt een eigen benadering. Er kan een onderscheid gemaakt worden in utiliteitsbouw en particuliere bouw, er kan een scheiding worden aangebracht op basis van de verschillende soorten puien en gevels. Maar dat is zo ontzettend breed, dat het niet te doen is daar wat over te vertellen.

Productaanbod

Ons productaanbod is aluminium deuren, ramen, (glas)vliesgevels, serre, schuifpuien, overkappingen, automatische deuren, brandwerende puien, hardglazen deuren, lichtstraten, vouwwanden, winkelpuien, balustrades, plaatwerk.

© AluTotaal