Over ons

AluTotaal is een fabrikant van aluminium ramen, deuren, schuifpuien, automatische deuren en vliesgevelconstructies. AluTotaal is een middelgroot bedrijf in het midden van het land dat voor een nog steeds groeiende groep vaste klanten alles levert en monteert op het gebied van aluminium constructies.

Hoewel de meerderheid van onze klanten aannemers en architecten zijn, werken wij ook voor particulieren. Door de grote van het bedrijf en de flexibele directe lijnen is AluTotaal een prettige partner om zaken mee te doen. Meedenken met de opdrachtgever en adviseren vanuit een gezamelijk belang zijn speerpunten van onze onderneming. Wij streven ernaar om reeds in de ontwerpfase onze opdrachtgevers bij te staan met raad en daad om zo een optimaal resultaat te behalen.

slider-img

Duurzaamheid

Een duurzame wereld. Een wereld die schoner, mooier en eerlijker is.
Wat doe je eraan om dit te realiseren ? Wat doet AluTotaal Ede om een bijdrage te leveren?

* Onze medewerkers werken in hallen met lichtstralen. Op deze manier wordt ons energieverbruik drastisch minder.

* Ook wij voelen ons verantwoordelijk voor het milieu. Dit doen we o.a. door de uitstoot van Co2 zoveel mogelijk te beperken.

Alutotaal Ede werkt o.a met de aluminium profielen van Sapa. Zij zijn wereldleider in de productie van primair aluminium. Aluminium is een waardevol materiaal dat zeer gemakkelijk te recyclen is, zonder verlies van sterkte en de gunstige eigenschappen.

VOORDELEN ALUMINIUM; geen corrosie, een degelijk materiaal, drie keer zo licht als staal, goede warmte- en elektriciteit geleiding, zeer goed recyclebaar, gewicht- sterkteverhouding is zeer goed, isolerend, dus milieuvriendelijk, onderhoudsarm, sierlijk aanzien

Neem contact op
slider-img

Het team achter Alutotaal

Alutotaal is al sinds 40 jaar uw vertrouwde partner in de “bouwwereld”. Vanaf 1 september 2013 zijn wij vanuit ons pand aan de Faradaystraat verder gegaan onder de naam: Alutotaal Ede b.v.. In februari 2018 zijn we 1 deurtje verhuisd naar ons prachtige nieuwbouwpand waarvan uit we onze klanten nog beter kunnen bedienen.  Wij zetten ons voor meer dan 100% in om aan de wensen van de klant te voldoen. Alutotaal hecht veel waarde aan het persoonlijk contact met zijn klanten. Wij blijven het vertrouwde adres voor al jouw aluminium producten en garanderen de service die je van ons gewend bent. Uiteraard zien wij jouw offerte-aanvragen graag tegemoet om tot een fijne samenwerking te komen.

Toeleveranciers

Onze leveranciers worden primair geselecteerd op basis van leveringsbetrouwbaarheid en kwaliteit, zodat wij onze klanten korte levertijden en hoogwaardige producten kunnen garanderen. Daar waar onze collega’s vaak afhaken op projecten waar wordt afgeweken van het standaard werk, begint voor ons juist de uitdaging om voor een moeilijk project samen met onze klant tot een bevredigend resultaat te komen.Hoewel wij soms niet de goedkoopste inschrijver zijn op een project, wordt deze ons vaak wel gegund, juist vanwege onze constante kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten. AluTotaal beschikt over een modern ingerichte werkplaats en een eigen montageafdeling, voorzien van de nieuwste machines en het rijdend materieel. Op elke afdeling hebben wij vakbekwame en ervaren mensen tot onze beschikking, die onze opdrachtgevers in elk stadium van het project ondersteunen.

Algemeen
Onze projecten

Wij hebben al vele mooie projecten mogen maken. Ben jij benieuwd naar ons werk?

Bekijk onze portfolio
© AluTotaal